Press Contact

Kati Niemi
CEO
Tel: + 358 50 525 8242
Email: name.surname@kncollection.fi

Downloadable Content

High resolution png Logo  
Lookbook AW16
Lookbook AW17
Press Kit – FinnishEnglish

Blogiani pidempään seuranneet saattavat muistaa tämän ihanan pitkäaikaisen ystäväni, joka pienlapsiarjen lisäksi pyörittää omaa hattuyritystä nimeltä KN Collection. Jos sinun hattuarsenaalisi kaipaa täydennystä saapuvaan syystalveen, suosittelen ehdottomasti kurkistamaan nämä hatut!

Strictly StyleHanna Väyrynen

KN Collectionin teline, joka oli täynnä toinen toistaa upeampia huopaisia päähineitä vangisti mun katseen heti! Pienen sovittelu/ juttusession jälkeen olin ihan myyty.

Lack of Colour Milla K

KN Collectionin mallisto on todella laaja ja heiltä löytyy päähineitä niin supernaisellisista 20-luvun henkisistä hatuista aina rentoihin tupsupipoihin ja -myssyihin. Voisi hyvin lähteä hattuostoksille yhdessä äidin ja mummin kanssa ja kaikki sukupolvet löytäisivät tyyliinsä sopivan päähineen.

Tyyliä Metsästamässä

“KN has blossomed into a company that boasts stockists from Espoo to Rovaniemi and everywhere in-between.”
“KN Collection’s vintage meets modern designs are not just a one season wear.”
“One of the most remarkable tidbits of the KN Collection story is that Niemi took over the business from her doting dad at just twenty-four years of age.”

Finland TodayElizabeth Catherine Barr

Niemi oli vain 24-vuotias ottaessaan haltuunsa yrityksen, joka on onnistuneesti tuonut tyylikkäät päähineet jälleen osaksi suomalaista katukuvaa”
”Kati Niemi, 31, tietää tupsuista, lipoista ja täydellisesti istuvista hatuista enemmän kuin kukaan.

Chaneleon